Felhasználási feltételek

A honlap látogatója csak az alábbi feltételek elfogadásával jogosult a hasznaltterepjaro.hu oldal szolgáltatásának igénybevételére.

Tartalomra vonatkozó felelősségvállalás

A hasznaltterepjaro.hu üzemeltetője és tulajdonosa nem vállal semmilyen akár kifejezett, akár véleményezett garanciát a jelen honlap tartalmát illetően, és semmilyen vélelmezett jogcímre, jogsértés elkerülésére vonatkozó garanciát nem ismer el. A hasznaltterepjaro.hu oldal üzemeltetőjét és tulajdonosát nem terheli semmilyen felelősség a jelen honlaphoz való hozzáférésből vagy tartalmának használatából származó semmilyen károkért, veszteségért, vagy követelésért, azok jogosságától függetlenül.

Szerzői jogok

A jelen honlap tartalma, beleértve, de nem korlátozva a honlap szövegére, a képekre szerzői jogvédelem alatt állnak. Minden jog fenntartva. A jelen tartalmat tilos bármilyen hálózati számítógépre átmásolni vagy feltenni, illetve bármilyen médiumban közvetíteni. Tilos a tartalom bármely részét másolni vagy harmadik fél számára továbbadni kereskedelmi céllal a hasznaltterepjaro.hu oldal webgazdájának előzetes írásos engedélye nélkül.

 
Joomla SEF URLs by Artio