Kérdések Válaszok Eladóknak


Mi ez az oldal?

A hasznaltterepjaro.hu oldal a négy kerék meghajtású terepjáró gépcsodák online piactere kíván lenni. Egyfajta terepjáró specifikus, internetes hirdetési újság.

Mennyibe kerül nekem, hogy hirdethessek

A használt terepjáró adatbázisunkban való hirdetés elhelyezése mind magánszemélyeknek, mind használt autó kereskedőknek teljesen INGYENES. Nem tartalmaz semmilyen rejtett költséget és trükköt.

Mennyi hirdetést rakhatok fel az oldalra?

A feltöltött hirdetések száma nincs korlátozva.

Mekkora és milyen képeket tölthetek fel a rendszerbe?

A használt terepjáró hirdetések feladása során maximum 3 JPEG GIF vagy PNG formátumú képet tölthet fel. A képe mérete nincs meghatározva, mert a rendszerünk a képeket a megfelelő méretűvé alakítja. Nagyon nagy (1 Mbyte-nál nagyobb méretű ) képek feltöltése esetén azonban több perc feltöltési időre is számíthat.

Ezek miatt ajánlott a 200 Kbyte-nál kisebb méretű képek feltöltése.

A hirdetés feladásakor hosszú ideig homokórát látok és nem történik semmi. Mi ez?

Valószínűleg nagy méretű képeket jelölt meg a hirdetéséhez. Ezek feltöltése és feldolgozása több percig is eltarthat. Kérjük várjon türelemmel és ne navigáljon el ez idő alatt az oldalról. Ezek miatt ajánlott a 200 Kbyte-nál kisebb méretű képek feltöltése.

Meddig lesz fent a terepjáró hirdetésem a rendszerben

A hirdetés alapértelmezésben 60 napig jelenik meg a rendszerben.

Hogyan törölhetem az autó hirdetését a rendszerből a 60 napos időszak lejárta előtt?

Az oldalunk nyitólapján be kell hogy lépjen a felhasználóneve és jelszava használatával. A belépést követően a bal oldali oszlop tetején találja meg a ELADÓI MENÜ-t. Itt a MÓDOSÍTÁS/TÖRLÉS pontot választva láthatja feladott terepjáró hirdetéseit. A hirdetésének képe mellett kattintson a TÖRLÉS hivatkozásra, majd a következő oldalon hagyja jóvá az akciót.

Hogyan módosíthatom hirdetésemet

Az oldalunk nyitólapján be kell hogy lépjen a felhasználóneve és jelszava használatával. A belépést követően a bal oldali oszlop tetején találja meg a ELADÓI MENÜ-t. Itt a MÓDOSÍTÁS/TÖRLÉS pontot választva láthatja feladott terepjáró hirdetéseit. A hirdetésének képe mellett kattintson a MÓDOSÍTÁS hivatkozásra. A következő oldalon Módosítsa a nem megfelelő adatokat, vagy töröljön, töltsön fel új képeket. Mentse el a változást.

Meghosszabbíthatom a hirdetésem megjelenését?

Igen. A lejárat előtt 1 héttel kap tőlünk egy emailt, melyben felhívjuk a figyelmét hirdetésének lejártára. Az emailben csatolunk egy hivatkozást, melyre kattintva lehetősége van a hirdetés meghosszabbítására, további 60 nappal. Természetesen a autó hirdetését a későbbiekben is bármikor törölheti oldalunk kezelőfelületén keresztül.

Hogyan módosíthatom hirdetésemet

Az oldalunk nyitólapján be kell hogy lépjen a felhasználóneve és jelszava használatával. A belépést követően a bal oldali oszlop tetején találja meg a ELADÓI MENÜ-t. Itt a MÓDOSÍTÁS/TÖRLÉS pontot választva láthatja feladott terepjáró hirdetéseit. A hirdetésének képe mellett kattintson a törlés hivatkozásra, majd a következő oldalon hagyja jóvá az akciót.

Hogyan érnek el potenciális vevőim?

A hirdetésben megadott elérési adatok alapján a megadott telefonszámon, iletve egy üzenetküldő űrlap segítségével.

Miért nem jelenik meg az email címem a hirdetésemben?

A tisztelt hirdető érdekeinek védelmében. Sok illetéktelen program weboldalakról gyűjti össze az emailcímeket, melyekre később kéretlen leveleket küld. Ezzel a megoldással ez elkerülhető.

Lehetőségem van hirdetésemet kiemelni a többi közül?

Egyelőre nem, de a későbbiekbe tervezzük egy ilyen opció bevezetését

Használtautó kereskedőként lehetőségem van arra, hogy kereskedésemet oldalukon népszerűsítsem?

Igen. Több megoldásra is nyitottak vagyunk. Ehhez vegye fel a kapcsolatot az oldal webgazdájával. Kapcsolat > 

 
Joomla SEF URLs by Artio